Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Athens Video Dance Project



O γνωστός χώρος Booze Cooperativa θα κινηθεί χορευτικά όλο τον Οκτώβριο! Η ομάδα “team progressive” σε συνεργασία με τον εν λόγω δραστήριο χώρο θα παρουσιάσουν το νεοσύστατο φεστιβάλ Athens Video Dance Project. Με κεντρικό θεματικό άξονα το σώμα που κινείται και τις τέχνες που ασχολούνται με αυτό, η ομάδα θα παρουσιάσει ταινίες χορού από διάφορα μέρη του κόσμου, παραστάσεις κυρίως από έλληνες δημιουργούς, φωτογραφίες χορού καθώς και δύο εγκαταστάσεις, ενώ δεν θα λείψουν οι ομιλίες και ένα σεμινάριο από την Χρυσάνθη Μπαδέκα πάνω στο videodance με την ονομασία 'Strolling in Booze'.


Επίσης με τη συμβολή του Ινστιτούτου Γκαίτε θα προβληθούν οι σημαντικές ταινίες της Pina Bausch, Café Müller και Ιεροτελεστία της Άνοιξης.


Καθημερινά λοιπόν και για όλο το μήνα από τις έξι το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ, ο πρώτος και δεύτερος όροφος του Booze θα φιλοξενεί το φεστιβάλ. Διαλέγοντας είτε το ημερήσιο εισιτήριο των 5 ευρώ είτε το εισιτήριο διαρκείας των 15 ευρώ που θα εξασφαλίζει 6 ημερήσιες επισκέψεις στο φεστιβάλ, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί όλες τις εκδηλώσεις πέρα του σεμιναρίου.

Το πρόγραμμα των ταινιών και των παραστάσεων θα εναλλάσσεται ανά εβδομάδα για να μπορέσει η δουλειά των καλλιτεχνών που συμμετέχουν να προβληθεί καλύτερα αλλά και για να διευκολυνθεί το κοινό.


Η λίστα των συμμετεχόντων είναι μεγάλη και αξιόλογη !


Παραστάσεις

WATERFALLS Elizabeth Ward and Kevin Lovelady,OBJECTIFIED BODY από την Ελένη Καρόζη,ΑΤΑΦΟΙ ΝΕΚΡΟΙ των Ερμή Μαλκότση και Γιάννη Καρούνη,Biograms από την Ανδρονίκη Μαραθάκη,ISOLΕTED από την Τέτη Νικολοπούλου και τον Τίμο Ζέχα,

Κ 26 από την Χρυσάνθη Μπαδέκα, TIME από την Κατερίνα Λιανά της ομάδας KUKU.


Εγκαταστάσεις

ΘΕΡΕΤΡΟ από τον Δημήτρη Μακρή και iaround από την Άννα Μαρτίνου


Προβολές φωτογραφιών χορού

Παύλο Φυσάκη, Γιάννη Βασταρδή, Pasqua Vorgia, Στέλιο Μπακλαβά, Δημήτρη Σπύρου, Βασίλη Σπύρου, Μυρτώ Δελημιχάλη και Θεόφιλο Πέτσιο.


Ομιλίες

Αύρα Γεωργίου, Δημήτρης Μακρής, Ηλίας Χατζηχρηστοδούλου, Χρυσάνθη Μπαδέκα (η οποία θα εισηγηθεί και το σεμινάριο).



Για περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ και το αναλυτικό πρόγραμμα


http://www.athensvideodanceproject.gr/

http://dancetheater.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου